Get Adobe Flash player
 
Q: Wat als ik momenteel geen bewijs van inschrijving kan overhandigen omdat ik in mijn wachttijd tussen de bachelor en master zit?
A: Je kan ook een bewijs van inschrijving uit studielink halen zolang hier minstens je naam, de naam van de opleiding en de geldige inschrijfperiode op zichtbaar is.
 
Q: Ik heb een mail gekregen dat mijn dossier goedgekeurd is, maar mijn punten uit het oude systeem zijn nog niet zichtbaar, klopt dat?
A: Ja, dat kan kloppen. Nadat jouw dossier goedgekeurd is moet de commissie nog handmatig jouw reeds geregistreerde punten koppelen aan het dossier. Dit kan even duren.
 
Q: Ik heb mijn studentnummer of e-mailadres verkeerd ingevoerd bij het registreren, hoe kan ik dat aanpassen?
A: Het is helaas niet mogelijk om dat zelf aan te passen. Neem per mail contact met ons op en dan helpen we je verder.

Q: Er ontbreken in mijn dossier in PE-Veterinair Capita Selecta punten. Hoe kan ik ervoor zorgen dat deze ingevoerd worden?
A: Het kan enige tijd duren tot de vereniging die de activiteit heeft georganiseerd de Capita Selecta punten heeft toegekend aan alle aanwezigen. Verenigingen voeren de punten doorgaans binnen 1 tot 3 weken na de activiteit in en ik enkele gevallen kan dit langer duren. Twijfel je of het wel goed gaat? Neem dan contact op met de vereniging die de activiteit heeft georganiseerd. Zij kunnen in hun systeem nagaan of je inderdaad aanwezig was en kunnen vervolgens met terugwerkende kracht de ontbrekende punten toekennen.

Q: Als ik in probeer te loggen in PE-Veterinair, lukt dat niet. Wat is er aan de hand?
A: Wanneer je een account aanmaakt in PE-Veterinair, dient de aanvraag binnen één maand goedgekeurd te worden door de Capita Selecta Commissie Diergeneeskunde. Gebeurt dit niet, dan verwijdert het systeem het account op den duur automatisch uit het systeem. Ook wanneer je registratieperiode verstreken is, wordt je account op inactief gesteld en op den duur verwijderd. Dit is een automatisch proces. De gegevens en Capita Selecta punten van verwijderde accounts kunnen helaas niet teruggehaald worden.

Q: Ik ben bijna afgestudeerd en wil graag mijn Capita Selecta Certificaat ontvangen. Hoe doe ik dat?
A: Vraag je Capita Selecta Certificaat minstens twee maanden vóór de beoogde maand van afstuderen aan via de mail. Hiervoor hoef je enkel minimaal 55 Capita Selecta punten verzameld te hebben in je dossier in PE-Veterinair. Je hoeft geen screenshot bij te voegen aan de mail: wij lopen in je online dossier na of je inderdaad voldoende punten hebt verzameld.

Activiteiten

Geen weer te geven evenementen