Get Adobe Flash player

Klik hieronder op de knoppen om te registreren, in te loggen of om je punten over te zetten. Verderop lees je meer over deze overstap, hier lees je de FAQ.

 

CSCD PE-online inloggenCSCD PE-online registrerenCSCD PE-online punten-overzetten

 

Overstap PE-Veterinair

Met gepaste trots delen wij mede dat in juli 2020 Dactari Dierenartsencoöperatie en de Capita Selecta Commissie Diergeneeskunde een samenwerking zijn aangegaan. Het doel van deze samenwerking was om de puntenregistratie van de extracurriculaire diergeneeskundige activiteiten te professionaliseren en voortdurend te kunnen blijven ontwikkelen. Samen met Dactari hebben we de overstap gemaakt naar een nieuw puntenregistratiesysteem genaamd PE-Veterinair. PE-Veterinair, onderdeel van Dactari, is een onafhankelijk systeem dat dierenartsen en aanbieders van nascholing de mogelijkheid biedt om gevolgde vakkennis inzichtelijk te maken. Dactari streeft naar één centrale plek waar een nascholingsaanbieder zijn/haar scholing kan aanbieden ter accreditatie en de dierenarts zijn/haar gevolgde scholingen en (verplichte) registraties kan inzien en bijhouden. PE-Veterinair is een afgeleide van PE-online, het systeem dat andere beroepsgroepen al een geruime tijd gebruiken, zoals de medisch specialisten en tandartsen. 

Per 1 november 2020 is de overstap van de puntenregistratie via de fysieke Capita Selecta kaart en het oude online systeem naar puntenregistratie via PE-Veterinair definitief in werking gezet. Momenteel worden geen fysieke Capita Selecta kaarten meer uitgegeven en worden alle punten bijgehouden via het nieuwe systeem.

Stap 1: Registratie in het nieuwe systeem

Via deze link kun je je registreren in PE-Veterinair. Let op: na registratie moet je jouw dossier laten goedkeuren, hiervoor moet je een bewijs van inschrijving uploaden waarop in ieder geval je naam, studentnummer, opleiding en inschrijfperiode bij de opleiding vermeld staan. Dit kan bijvoorbeeld een screenshot van je digitale collegekaart zijn.

Stap 2: Punten overzetten naar het nieuwe systeem

Voor studenten die al langer bezig zijn met de studie is het mogelijk dat ze op hun oude CS-kaart of in de oude online omgeving nog punten geregistreerd hebben staan. Indien je jouw oude punten wil overzetten naar het nieuwe systeem kun je dat aangeven door dit formulier in te vullen. 

Wij hopen je hiermee voldoende geïnformeerd te hebben. Mocht je naar aanleiding van dit bericht en de genoemde samenwerking vragen hebben dan kun je contact met ons opnemen via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..

 

 

CSCD PE-online poster-overstap

 

Activiteiten

Geen weer te geven evenementen