Get Adobe Flash player

Welkom

Tijdens de studie Diergeneeskunde is het voor studenten mogelijk om deel te nemen aan allerlei activiteiten naast het reguliere studieprogramma. De studieverenigingen (Diergeneeskundige Studenten Kring, Veterinaire Vee  Fokkers Club “De Uithof”, Veterinaire Hippische Vereniging, Veterinaire Studenten Rijvereniging “De Solleysel”, Archaeopteryx, Hygieia en Dierenartsen Zonder Grenzen-Student) organiseren zeer uiteenlopende activiteiten. Studenten kunnen zich op deze manier verdiepen in onderwerpen die hun interesse hebben binnen de diergeneeskundige wereld.

Om de deelname aan deze extra activiteiten te stimuleren, bestaat er de mogelijkheid om Capita Selecta punten te sparen. De Capita Selecta Commissie Diergeneeskunde (CSCD) kent aan iedere activiteit een aantal punten en een competentie toe. Hierover is meer te lezen onder de kopjes ‘Reglement’ en ‘Beroepscompetentieprofielen’. 

Bij vragen of opmerkingen over de CSCD kan contact opgenomen via de e-mail: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. 

Spaar gedurende de hele opleiding voor je Capita Selecta Certificaat en verzamel minstens 55 Capita Selecta punten. Vraag je Capita Selecta certificaat minimaal twee maanden vóór je verwachte (master) diploma-uitreiking aan via de mail (Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.)

 

Nieuws

De informatie op deze website kan op sommige vlakken verouderd zijn. Momenteel zijn wij bezig met het in leven roepen van een nieuwe website en zijn tevens een nieuw reglement aan het opstellen. Hierover volgt later meer informatie via de nieuwsbrieven van de deelnemende verenigingen en/of de nieuwsbrief vanuit de faculteit Diergeneeskunde.

Wil je inloggen in PE-Veterinair? Gebruik dan niet het inlogformulier in het linker venster, maar ga naar 'PE-Veterinair' en klik daarna op 'Inloggen PE-Veterinair'.

 

Activiteiten

Geen weer te geven evenementen